Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

null

TA263 Cecilie Authen

Cecilie spiller og arrangerer norsk

Fascinasjonen for et tonespråk utviklet gjennom uminnelige tider tar Cecilie lytteren med mot hvermannsens musikk fra eldre dager og presenterer både nytt og eldre norsk på sitt vis.

TA261CD_frontcover_3000x3000

TA261 Mjøs og Stubsveen

Slåtter fra baren

Det er både ulogisk og upraktisk at en Engerdøl og en Bergenser skal finne sammen, men når den musikalske kjemien er så bra er det umulig å la være.

TA249CD_frontcover_3000x3000

TA249 Karlberg, Rolland og Apeland

Julegjest

Marit Karlberg, Frank Henrik Rolland og Sigbjørn Apeland inviterer deg inn for å lytte til dei gamle og gløymde, men vakre og særprega melodiane til advents-og julesalmane i songtradisjonen i Valdres.

Julie-Alapnes-Helleristning-DigitalCover-3500x3500-web

TA250 Julie Alapnes

Helleristning

Den spennende musikeren Julie Alapnes fra Tromsø kommer her med sitt album nummer to. Musikken er som før en blanding av nord-norsk folkemusikk og et moderne lydbilde, inspirert av pop og andre sjangrer.  

TA226

TA226 Hauk Buen (Bok og 2CD)

Men så kom Hauk Buen...

Her er den livfulle soga om Hauk Buen, hardingfelemeisteren frå Jondalen, som har vore til konstant inspirasjon for andre spelemenn og ein stor skare entusiastar i mange tiår.

TA260 Teleskopter _ cover _ 3000

TA260 Aslak Brimi

Teleskopter og andre usynlege ting

Teleskopter, trampoline og Bergomsdragen er av dei nye og friske barnevisene som Aslak Brimi byr på på det nye albumet «Teleskopter og andre usynlege ting». I lag med fantastiske musikarar og tekstforfattar Frikk Gjeilo har Brimi laga seg eit spennande musikalsk univers som byr p...

Les flere nyheter i arkivet..

Finn Ta:lik

Ta:lik på Spotify