Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

TA247

TA247 Sivert Holmen

Jotunheimen

6 år etter at han vart kåra til årets unge folkemusikar med duoen Odde & Holmen kjem Sivert Holmen, f. 1992, med eit etterlengta soloalbum. Albumet har fått tittelen Jotunheimen, og utgjevinga samlar mange av av dei mest beste og mest særmerkte hardingfelelåttane ein har i Valdre...

Slåtter fra Gaupdalen_Spotify_3000 3000px

TA237 Johanna-Adele Jüssi

Slåtter fra Gaupdalen

Gaupdalen er et sted du ikke kan besøke i virkeligheten. Men musikken derfra kan du høre 7. oktober. Da utgir felespilleren Johanna-Adele Jüssi albumet «Slåtter fra Gaupdalen» – en trilogi som henter elementer fra ulike folkemusikktradisjoner. Og det hele er basert på en drøm.

TA248 cover utan sticker

TA248 Jo Hegle Sjøflot (BOK og CD)

Songs From the Book of Qohelet

For første gang i norsk sammenheng gis det ut et album hvor alle tekstene er hentet fra den hebraiske originalteksten til Forkynneren (hebr. Qohelet), kanskje Det gamle testamentets mest gåtefulle bok. «Alt er tomhet og jag etter vind!» roper denne ensomme stemmen ut, som en frem...

Hekla Ventetid

TA138 Hekla stålstrenga (vinyl og CD)

Ventetid

Med albumet Ventetid fører Hekla Stålstrenga sin egen musikalske arv videre på aller beste vis.

skravlagard_cover_digital 3000

TA238 Hekla stålstrenga

Skravla gård

Vi skal til Skravla Gård. Et lite sted ved kysten. Her bor forskjellige folk og dyr, og i havet utfor lurer det også litt av hvert i dypet.

TA230

TA230 Vegar Vårdal - Folkemusikk for unge strykere

Slåtter fra Oslofjorden

I samarbeid med Suzukifiolinistene sentralt og i Oslo, Stryk på Sørlandet i Agder, Vågå Spelemannslag og Unge Folkemusikere i Oslo begynte Vegar Vårdal å utarbeide ulike arrangement for unge strykere.

Les flere nyheter i arkivet..

Finn Ta:lik

Ta:lik på Spotify